Viesti vesitti kangasalalaisten upean nousun

LP Kangasalan puristus ei aivan riittänyt LP Viestin kaatoon tiistaina Pitkäjärvellä.

LP Kangasala nousi kahden erän takaa-ajoasemasta taistelemaan vielä kolmannen finaaliottelun voitosta, mutta LP Viesti oli lopulta vahvempi erin 2-3 (10-25, 20-25, 25-13, 25-20, 10-15). Viesti pystyi sekä ensimmäisessä että viidennessä erässä nappaamaan riittävän etumatkan vahvan syöttöpelin turvin. LP:n hienoa taistelua seurasi Pitkäjärvellä jälleen yli 700 katsojaa. Kotijoukkueen parhaimmistoa olivat ulkomaalaiskolmikko Christie Caropenter, Sherri Williams ja huimasti edellispelistä otteitaan petrannut ja valmennusjohdon huutoon vastannut Magda Maras. LP Viestin 2-1-johtama finaalisarja jatkuu torstaina ja lauantaina Salossa. Kultamitalit ansaitaan neljällä voitolla.