KU-68:n B-tyttöjen saaliiksi pronssimitalit Final Fourista

KU-68:n B-tytöt osallistuivat huhtikuun puolivälissä sarjakauden päättäneeseen lopputurnaukseen Nokialla. Aamun ensimmäisessä pelissä isännät BC Nokia-98 selvitti tiensä loppuotteluun voittamalla selvästi TuRi Whiten Turusta. Toisessa ottelussa KU-68 otti mittaa Tampereen Pyrinnön B-tytöistä.

KU-68:n tytöt aloittivat pelin hätäilemällä, korin alta heitettiin paljon ohi ja Pyrintö siirtyi nopeasti kahdeksan pisteen johtoon. Ensimmäinen jakso mentiin Pyrinnön hallitessa, joskin KU:n tytöt paransivat peliään ja eroa oli vain muutama piste jakson loppuessa.

Toinen jakso eteni samaa tahtia, Pyrintö johti muutamalla pisteellä koko jakson. Puoliajalle mentiin Pyrinnön kahden pisteen johdossa, kun KU:n tytöt pääsivät lopussa kaventamaan piste-eroa. Kolmas jakso alkoi jälleen Pyrinnön selvällä hallinnalla ja piste-ero kasvoi lähes 10 pisteeseen. KU kuitenkin paransi peliään ja tilanne tasoittui. Pyrintö eteni kuitenkin

Pronssimitali kaulassa jo hymyilyttää.

loppuotteluun kahden pisteen voitolla 67–65 ja KU:n tytöt pronssiotteluun.

Pronssiottelu alkoi alle tunti välieräpelin päättymisen jälkeen, ja KU:n tytöiltä vaadittiin nopeaa palautumista ja toipumista ikävästä tappiosta. Tytöt onneksi selvittivät tilanteen nopeasti ja pronssiottelussa TuRi White oli selvästi jäljessä koko pelin. Niinpä pronssimitalit matkasivat Kangasalle pistein 85–67. Loppuottelussa isännät BC Nokia vei kultamitalit pistein 60–51, ja Pyrintö sai hopeaa.