Kuntainfo avautui Mikkolan Pytingissä

Kuntainfo palvelee Pytingissä tiistaista perjantaihin kello 10–14.

Mikkolan Navetta avasi toukokuun alussa yhteistyössä Pälkäneen kunnan kanssa uuden kuntainfopisteen, joka sijaitsee Mikkolan Navetan pihapiirissä, Mikkolan tilan päärakennuksessa, jota kutsutaan Pytingiksi. Kuntainfoa pyöritetään vapaaehtoisin voimin, ja kaikki ovat tervetulleita pistäytymään.

Kuntainfosta saa tietoa kunnan palveluista. Siellä hoituvat myös Luopioisissa olevien kunnan tilojen, Vohlisaaren rantasaunan sekä Seuratalon juhlatilojen varaukset ja avaimet.  Rajalansaaressa sijaitsevat kunnan savusauna ja mökki, joiden varaukset, saunan lämmityspalvelun ja avaimet saa myöskin kuntainfosta. Lisäksi Luopioisten yrittäjät tuottavat Kukkian matkailuinfoa paikallisille ja matkustavaisille.

Palvelu laajenee kysynnän mukaan, mutta alueen yrittäjiä ja erityisesti matkailijoita palvelevat ovat tervetulleita tuomaan tiloihin omaa markkinointimateriaaliaan. Kaikki ideat ja kehittämisehdotukset otetaan ilolla vastaan.

Pytingissä tapahtuu kesän korvalla muutakin kiinnostavaa. Kesäkuun alussa avautuu Kahvila Pytinki, ja Aitopajan myymäläkin muuttaa samoihin tiloihin. Muutakin uutta on luvassa, sillä Pytinki on herättänyt paljon kiinnostusta yrittäjissä.

Kuntainfo on auki Mikkolan Pytingissä tiistaista perjantaihin kello 10–14. Puhelinnumeroon 046 9020581 vastataan infon aukioloaikoina.