Luja-Lukko hyökkää Kajastuksen kimppuun

Tällä viikolla se alkaa – Pälkäneen Luja-Lukko avaa kautensa lentopallon kolmossarjassa. Joukkue pääsee perjantai-iltana hyökkäämään ensimmäiseen peliinsä kotikentällään ja vieläpä tuorein kansainvälisin opein valmentaja Petri Hildénin imettyä itseensä aimo annoksen uusia poppakonsteja EM-kisamatkallaan Suomen maajoukkueen kanssa.

Vastassa on haalittujen ennakkotietojen mukaan nuori ja ennakkoluuloton joukkue, jonka kokemuksen puute voi toisaalta osoittautua ryhmän akilleenkantapääksi.

Luja-Lukon Hildénin mukaan kotijoukkue pyrkii kiinnittämään erityishuomiota vastaanotto- ja syöttöpeliin.

– Kotona on hyvä päästä aloittamaan kausi. Voitto olisi henkisesti tosi tärkeä avauspelistä, hän miettii kauden alun lähestyessä.

Pälkäneläispelaajista polvivaivainen Asko Niemi tuskin toipuu pelikuntoon perjantaiksi, Tauno Järvemetsin nilkan kestokyky oli vielä alkuviikolla arvoitus.

 

Huomaa heidät!

Pasi Heinonen, Luja-Lukko

Pälkäneläisjoukkueeseen täksi kaudeksi palaava Heinonen väläytteli oivaa syyskuntoa ja erinomaista lyöntipeliään harjoituspelissä Lempäälää vastaan. Mikä on vire, kun kausi alkaa?

 

Reko Käenniemi, Luja-Lukko

Pälkäneläisten luottomieheksi itsensä pelannut Käenniemi on edustanut aiemmin Kajastusta, joten näyttöhaluja on varmasti verkon molemmilla puolilla. Pystyykö paljastamaan Luja-Lukolle vastustajan heikkoudet?