Mikropojat kaatoivat Pyrinnön ja TuNMKY:n

Luja-Lukon 7–9-vuotiaat koripallopojat aloittivat mikropoikien ykkösdivisioonapelit kahdella voitolla. Pälkäneläiset kukistivat Kaarinassa pelatussa sarjakauden avauksessa Turun NMKY:n ja Tampereen Pyrinnön.

Luja-Lukon mikropojat aloittivat ikäluokkansa ykkösdivisioonapelit kahdella voitolla. Olli Piekkari puolusti hienosti molemmissa otteluissa.

Ottelu Turkua vastaan alkoi mikropoikamaisen vauhdikkaasti ja tilanteita syntyi molempiin päihin. Pitkä matka, avauspelien jännitys tai joku muu syy kipsasi kuitenkin pälkäneläisten heittokäden. Palloa ei meinattu saada sisään mistään, kun taas turkulaiset pussittivat hyvällä prosentilla. Korintekovaikeuksista huolimatta Luja-Lukko lähti puoliajalle vain kolmen pisteen takaa-ajoasemista.

Tauon jälkeen ottelu kääntyi pälkäneläisille. Joukkue vei kolmannen jakson kymmenellä pisteellä ja lisäsi vielä päätösjaksolla johtoaan neljällä pisteellä. Niinpä avausvoitto kirjattiin lukemin 43–32.

Toisessa ottelussa vastaan asettui Tampereen Pyrintö, jonka riveissä pelaa viime kaudelta tuttuja poikia, mutta myös syksyllä mukaan tulleita. Ottelun alusta asti Pälkäneen pojat näyttivät, mikä on vasta-alkajien ero useamman vuoden pelanneisiin. Luja-Lukko puolusti hyvin ja pääsi helppoihin ajoihin. Ero venähti hetkessä yli kymmeneen pisteeseen. Puoliajalla johto oli jo 24–9.

Ottelun toinen puolisko oli pälkäneläisiltä hyvää pelaamista, ja kentällä päästiin kokeilemaan hieman erilaisia kokoonpanoja tulevia otteluitakin silmällä pitäen. Peli päättyi lopulta Luja-Lukon selvään 47–30 voittoon.

Luja-Lukko pelaa mikropojissa kahdella joukkueella. Ykkösdivisioonajoukkue kulkee Lakersin nimellä, kakkosdivisioonajoukkue Bulls avaa sarjakautensa ensi viikonloppuna.

Lakers oli avausturnauksessa liikkeellä yhdeksän pelaajan turvin. Mukana oli myös viime kaudella kakkosdivisioonaa tahkonneita Bulls-pelureita, jotka osoittivat heti avausturnauksessa olevansa valmiita entistä kovempiin peleihin.