Miinan ja Manun joulu Mobiliassa

Korvatunturilta kuuluu kummia. Joulupukki on hukannut muistitikkunsa, johon oli tallennettu kaikkien lasten lahjatoiveet ja kiltteystiedot!

Saavatko lapset lahjansa, kun hän saa avukseen Miinan ja Manun sekä Jänkä Joonaksen? Myös yleisö pääsee ratkomaan arvoitusta, kun Helsingin komediateatteri esittää uuden lastennäytelmänsä Kangasalan Mobiliassa lauantaina 30. marraskuuta kello 13.

3–8-vuotiaille suositeltava näytelmä kestää noin 45 minuuttia. Teatteriesityksen järjestää MLL Kangasala yhdessä Mobilian kanssa. Mobilian verkkokaupassa myytävällä pääsylipulla pääsee tutustumaan myös Mobilian teemanäyttelyihin Kahdella pyörällä ja Koneita tiellä.

Autokylä on avoinna 20.12. saakka päivittäin kello 10–16. Joulun tunnelmaa Mobiliaan tuo myös Kangasalan Kädentaitajien joulumyynti.