Pyrintö haki pisteet Pälkäneeltä

Pälkäneen minipoikien kiri ei riittänyt voittoon Pyrintöä vastaan.

Pälkäneen 10–11-vuotiaat koripallojuniorit kohtasivat kauden ensimmäisessä kotiottelussaan Tampereen Pyrinnön nuoremmat minipojat.

Luja-Lukko sai peliin lentävän lähdön, ja taululla oli pian lukemat 10–2. Vähitellen vieraat saivat juonesta kiinni ja kirivät tasoihin.

Ensimmäiset kolme jaksoa olivat tasaisia. Molemmat joukkueet puolustivat hyvin ja tekivät koreja vuorotahtiin. Kotijoukkueen virhetilin täyttyminen toi arkuutta puolustuspeliin, ja Pyrintö repäisi muutama minuutti ennen päätösvihellystä pienen etumatkan. Pälkäneläispelaajat osoittivat kuitenkin jälleen voitonhalua ja tasoittivat pelin kaksi minuuttia ennen loppua.

Lopussa Pyrinnön nuorempien minipoikien ykkösjoukkueen pelaajat tekivät ratkaisevat korit ja vieraat veivät sarjapisteet lukemin 43–49.

– Harmittavasta tappiosta huolimatta peliin täytyy olla tyytyväinen. Tämä oli meidän pojilta tasaisin esitys mitä tällä kaudella on nähty. Vielä kun saadaan turhat sirkuspelleheitot ja lay-up yritykset pois ja tehdään perusasiat oikein, niin hyvä tulee, Otto Juutinen kiittelee suojattejaan.