J. Karjalainen palaa lavoille Sappeessa

J. Karjalainen hurmasi viime kesän Kirkastusjuhlilla vanhat ja uudet ystävät. Perjantaina mies esiintyy Sappeessa.
J. Karjalainen palaa talven keikkatauolta perjantai-iltana Sappeessa.

Pirkanmaan hiihtolomaviikko huipentuu perjantaina, kun vahvan paluun Suomirockin kirkkaimmalle huipulle tehnyt J. Karjalainen esiintyy Sappeen Huipussa. Vanhan mestarin liput ovat myyneet hyvin, mutta tupa ei tule etukäteen täyteen, kuten Cheekin parin viikon takaisella keikalla.

J. Karjalaisen keikka kiinnostaa laajalti, sillä mies palaa Sappeessa marraskuun puolivälissä alkaneelta keikkatauolta. Kevään ajan bändi koluaa maan suurimpia klubeja ja konserttitaloja, ja perjantaina Sappeesta alkava kiertue päättyy huhtikuun alussa Tavastialle.

Itsenäisyyspäivänä Pro Finlandia -mitalilla palkittu taiteilija J. Karjalainen kiitetyn ja menestyneen Et ole yksin -levynsä luottomiesten kanssa. Karjalaisen lisäksi kitarassa on Mikko Lankinen, bassossa Tom Nyman, koskettimissa Pekka Gröhn ja rummuissa Janne Haavisto. Viisikko hurmasi vanhat faninsa ja hankki sadoittain uusia viimekesäisellä Kirkastusjuhlakeikalla. Myös muualla on koettu hurmoksellisia iltoja, kun tiukassa vedossa oleva bändi tarjoilee helmiä lauluntekijän pitkän taipaleen varrelta.

Huipun keikat järjestetään yleensä lauantaisin. J. Karjalaisen lisäksi myös maaliskuun lopussa Sappeeseen saapuva Jukka Poika esiintyy jo perjantai-iltana. Huipun lopputalven kohokohtiin kuuluvat lisäksi ja ensi kesän kesäteatteritähti Jorma Kääriäinen.

Huippubändin kanssa kiertävä mestari tarjoilee herkkuja mahan täydeltä.