13 ottelun viikonlopusta kertyi seitsemän voittoa

Luja-Lukon koripallojoukkueet voittivat kaikki viisi kotiotteluaan viikonloppuna. Vieraspeleissä menestys oli vaatimatonta: vain minityttöjen kakkosdivisioonajoukkue ylsi voittoihin.

Luja-Lukon koripalloilijat palasivat viikonloppuna hiihtolomatauon jälkeen tositoimiin: Pälkäneen miehet ja kuusi juniorijoukkuetta urakoivat yhteensä 13 ottelua.

Yhteiskoululla pelanneet miehet, minipojat ja mikropoikien ykkösdivisioonajoukkue voittivat kaikki viisi otteluaan. Kotivoittojen sarjan käynnistivät miehet 98–38 voitolla Oriveden Korioreista.

Lauantaina kotiturnausta isännöivät minipojat ja sunnuntaina mikropoikien ykkösdivisioonajoukkue. Minipojat kukistivat Turun NMKY:n 56–54 BC Sisun Porista 66–48.

Mikropoikien Lakers -joukkue jatkoi samaan malliin sunnuntaina. Aamuottelussa Raholan Pyrkivä kaatui 82–6 ja turnauspäivän päätteeksi Loimaan Korikonkarit 78–35.

 

Vain minitytöt voittivat vieraissa

C-pojat, minitytöt ja mikropojat matkasivat viikonloppuna vierasturnauksiin. Ainoastaan minityttöjen kakkosdivisioonajoukkue palasi sarjapisteiden kanssa Pälkäneelle, muut kuusi vieraspeliä päättyivät Luja-Lukon tappioon.

C-poikien SM-sarjajoukkue ei onnistunut vieläkään nappaamaan avausvoittoaan kovassa sarjassa. Pälkäneläiset hävisivät lauantaina Vantaan Pussi-Hukille 48–82 ja turnauksen isäntäjoukkue KTP:lle 35–85.

Minityttöjen kakkosdivisioonajoukkue teki lauantaina voitokkaan Porin reissun. Turnausta isännöinyt BC Sisu kaatui 46–22 ja Salon Vilpas 51–16. Minityttöjen ykkösdivisioonajoukkue sen sijaan hävisi sunnuntaina Tampereella Turun Riennolle 32–57 ja Kaaron Roimalle 29–44.

Mikropoikien kakkosdivisioonajoukkue Bulls koki sunnuntaina Turussa kaksi täpärää tappiota. Forssan Koripojat oli parempi lukemin 30–36 ja Turun NMKY 20–23.

Seuraavien viikkojen ajan ylioppilaskirjoitukset vaikeuttavat harjoitusten ja pelien järjestämistä Pälkäneen yhteiskoululla. Luja-Lukon koripalloilijat turvautuvat evakkoviikkojen aikana kunta- ja maakuntarajat ylittäviin ratkaisuihin: joukkueille on hankittu harjoitusvuoroja Hauholta, jotta treenit saadaan pyörimään kevään tärkeimpien ottelukierrosten aikana. Lisäksi joukkueet ovat sopineet harjoituspelejä arki-illoiksi.

 

 

Viikonlopun koripallotulokset

 

Miehet V divisioona
Luja-Lukko – Koriorit 98–38

C-pojat SM-sarja
Luja-Lukko – PuHu  48–82
Luja-Lukko – KTP 35–85

Minipojat II divisioona
Luja-Lukko – Turun NMKY 56–54
Luja-Lukko – BC Sisu 66–48

Mikropojat I divisioona
Luja-Lukko – Raholan Pyrkivä 82–6
Luja-Lukko – Loimaan Korikonkarit 78–35

Mikropojat II divisioona
Luja-Lukko – Forssan Koripojat 30–36
Luja-Lukko – TuNMKY 20–23

Minitytöt I divisioona
Luja-Lukko – Turun Riento  32–57
Luja-Lukko – Kaaron Roima 29–44

Minitytöt II divisioona
Luja-Lukko – BC Sisu 46–22
Luja-Lukko – Vilpas 51–16