Pälkäneen Maalarit debytoivat Rönnvikissä

Pälkäneen maalareihin kuuluvat Leena Kurkipää, Teija Kari, Outi Lehtovaara, Erika Läärä, Minna Vuorinen-Ojanperä, Ulla Sääksberg, Hannu Söderholm, Päivi Valtonen ja Raija Vaaleri. Ryhmää vetää Taina Hokkanen.

Aurinkoisena ja kesäisen lämpöisenä toukokuun päivänä yhdeksän pälkäneläistä maalaria kokoontui kutsuvieraiden kera Rönnvikin Viinitilalle. Edellispäivänä tilan Tallivinttiin oli rakennettu vajaan sadan teoksen maalausnäyttely.

Esillä olevat työt ovat syntyneet noin viimeisinä kolmena vuotena, ja ne ovat erinomaisia esimerkkejä pälkäneläisten valkeakoski-opistolaisten osaamisesta ja taidoista. Repertuaari on laaja – teosten joukosta löytyy niin taidokasta luontokuvastoa, muotokuvia, voimallista ilmaisua kuin rohkeata värinkäyttöäkin. Katsottavaa on paljon ja jokaiselle löytyy taatusti jotakin. Tallivintin töiden myötä avautuu upeita tarinoita.

Opettaja Taina Hokkasen ryhmässä taidetta ovat luoneet Leena Kurkipää, Teija Kari, Outi Lehtovaara, Erika Läärä, Minna Vuorinen-Ojanperä, Ulla Sääksberg, Hannu Söderholm, Päivi Valtonen ja Raija Vaaleri.

Näyttely on nähtävissä Rönnvikin Viinitilan Tallivintissä elokuun toiseen päivään asti maanantaista perjantaihin kello 10–19, lauantaisin kello 10–18 ja sunnuntaisin kello 12–18.

Pälkäneen maalareiden työt ovat esillä Rönnvikin Tallivintissä elokuun alkuun saakka.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?