Vahderpään bändileiri vaarassa peruuntua

Yksi Kangasalan nuorten kesän pitkäikäisiä toimintoja uhkaa peruuntua. Aiemmin varsin suositulle bändileirille ilmoittautui määräaikana 11 nuorta, kun vähimmäistavoitteena on 15 leiriläistä.

Leiri on tarkoitus toteuttaa 13–17-vuotiaille musiikista kiinnostuneille nuorille, mutta kunnan vapaa-aikapalveluiden mukaan ikärajoista on mahdollista hieman joustaa. Bändileiri on määrä pitää Vahderpään vapaa-aikakeskuksen mainioissa oloissa maanantaista perjantaihin 23.–28. kesäkuuta. Leirillä, niin kuin nimikin kertoo, ollaan musiikin monimuotoisessa maailmassa hyvinkin intensiivisesti – unohtamatta muitakaan kesäleireille tyypillisiä toimintoja.

Yhtenä mielenkiintoisena päätavoitteena on viikon aikana muodostaa leiriläisistä bändejä, jotka säveltävät oman kappaleensa esittäen sen leirin loppukonsertissa. Leirin toteutuksessa päävastuun on aina kantanut Kangasalan kunnan vapaa-aikapalvelut. Lisätietoa leiristä saa muun muassa Katri Eerolalta puhelinnumerosta 050-3028566.