Opiston kursseille voi jo ilmoittautua

Opiston ohjelmaan voi tutustua netissä. Paperiversio jaetaan joka kotiin elokuun alussa.

Valkeakoski-Opiston tulevan kauden kurssiohjelma on valmis. Ohjelmavihkonen jaetaan joka kotiin Pälkäneellä, Kangasalla ja Valkeakoskella elokuun ensimmäisellä viikolla. Opiston sivuilla osoitteessa palkane.fi/kansalaisopisto ohjelmaesite on ollut luettavissa sähköisessä muodossa jo kesäkuun puolivälistä alkaen. Kursseille voi myös ilmoittautua netin kautta ja numeroon 5691 7100 jo ennen paperiesitteen jakoa. Suosituimmille kursseille onkin kertynyt kesän aikana runsaasti osanottajia.

Kansalaisopiston Pälkäneen toimisto on avoinna 12.8. alkaen tiistaisin ja torstaisin kello 13.30–17. Aikuisten opintoneuvontatapahtuma järjestetään Pälkäneen yhteiskoululla 21.8. kello 17 alkaen. Opetus alkaa syyskuun alussa.