LP Kangasala avaa HPK:ta vastaan

Lentopallon Mestaruusliiga alkaa tiukasti, kun joukkueet pelaavat ”tuplapaikallispelikierrokset” heti kauden avausviikonloppuna. LP Kangasala kohtaa hämeenlinnalaisen HPK:n ensin kotonaan lauantaina ja sunnuntaina vieraskentällä. Kun joukkueet kohtaavat toisensa lisäksi Suomen cupin puolivälierissä viikkoa myöhemmin, tulee vastustaja saman tien erittäin tutuksi.

Mitaleiden makuun tottunut HPK on kivenkova tasonmittari kangasalalaisjoukkueelle.

– Uskon Hämeenlinnan vahvistuneen viime kaudesta ja seuran tavoittelevan tosissaan finaalipaikkaa sekä liigassa että cupissa. Me olemme kuitenkin valmiina, lähdemme pallo ja peli kerrallaan tappelemaan voitoista, LP Kangasalan valmentaja Tuomas Alatalo ennakoi.

Mestaruusliigan kotiavaus LP Kangasala–HPK pelataan lauantaina 27.9. Pitkäjärvellä kello 17 alkaen. Sunnuntaina 5.10. kello 17 samat joukkueet kohtaavat samassa paikassa Suomen Cupin toisessa puolivälieräottelussa.