Käsityötori avaa kevään

Hyväntuulinen apina poseerasi viime vuoden käsityötorilla.

Valkeakoski-opiston ja Kukkian Kädentaitajien yhdessä järjestämä Käsillätekijäin ystävänpäivä on jo vuosien takaa tuttu kevättalvinen perinne. Ensi sunnuntaina 8. helmikuuta kello 12–16 Pälkäneen yhteiskoulun ruokalassa pöydät täyttyvät taas myytävistä käsitöistä, käsityötarvikkeista ja työnäytöksistä.

Paikalliset kädentaitajat esittäytyvät tapahtumassa laajasti, joten tuotevalikoimaa riittää posliiniesineistä pääsiäiskoristeisiin, villasukista huovutustöihin ja tänä vuonna uutuutena pälkäneläisiin pikkuryijyihin.

Koulun aulassa toimii vaihtotori, jonne voi tuoda tarpeettomiksi käyneitä käsityötarpeita tai esimerkiksi alan lehtiä ja vastaavasti poimia mukaansa, mitä itse tarvitsee.

Tapahtumaan voi poiketa katsomaan ja lämmittelemään vaikka kesken talvisen kävelylenkin, sillä torin yhteydessä palvelee Kukkian Kädentaitajien kahvio.

Käsillätekijäin ystävänpäivässä näkyvät jo kevään merkit.