Juhlia ja kokouksia läpi vuoden

Ekokammi

Tarvitsetko juhliisi tarjoilut? Entä ammattitaitoisen henkilökunnan? Löytyvätkö kotoasi omat astiat, vai tarvitsetko vuokravälineitä?

Vuosi sitten pystyyn pantu Sappeen juhlapalvelut järjestää tarjoilut jos jonkinlaisiin ja kokoisiin juhla-, merkkipäivä- ja muistotilaisuuksiin.

– Olemme järjestäneet yli sadan hengenkin porukoille. Joskus jotkut ovat vuokranneet koko Huipun juhliensa ajaksi, Sappeen rinneravintolat Oy:n toimitusjohtaja Juha Silván kertoo.

Vuokrata voi halutessaan koko cateringin ruokineen, henkilökuntineen ja astioineen, tai sitten vain jonkin osan niistä. Menulista löytyy matkailukeskuksen sivuilta. Toki ruoat valmistuvat myös juhlijan toiveiden mukaan. Juhlat voi järjestää joko Sappeessa, tai sitten tykötarpeet voi tilata muualle.

Sappeessa onnistuu läpi vuoden myös kokouksien järjestäminen. Perinteinen kokouspaikka on Huippu, jonka kabinetin saa tarvittaessa jaettua kolmeen osaa.

Kokoustaminen onnistuu myös vanhaa aikaa henkivässä Tilausravintola Ekokammissa.

Parhaimmillaan Ekokammi on kuitenkin tunnelmallisena illallispaikkana. Ekokammissa ruokaillaan massiivipuisten pöytien ääressä kynttilänvalossa, takkojen lämmittäessä mukavasti kehoa. Ikkunoista näkyy maisemat yli Laipan Erämaan.

Ravintolan yhteydessä on puilla lämpiämä perinnesauna, johon mahtuu 20-30 saunojaa.

Ekokammi on avoinna vain tilauksesta. Sappeen väki suosittelee ruokailuita vähintään 20 hengen ryhmille. Ekokammissa on A-oikeudet.