Avajaisviikolla noin 4700 kävijää

Kangasala-talon yleisölle avointa avajaisviikkoa vietettiin 1.–7. helmikuuta. Kutsuvieraat tutustuivat taloon ja Kimmo Pyykkö -taidemuseon näyttelyihin 30. ja 31. tammikuuta. Avajaisviikon kokonaiskävijämäärä oli noin 4700 henkilöä. Kimmo Pyykkö -taidemuseossa vieraili ensimmäisellä viikolla lähes 2400 ihmistä.

Sunnuntaina 1.2. talossa vietettiin avoimien ovien päivää, jolloin talossa vieraili arviolta 2200 henkilöä. Avajaisviikon viidestä yleisölle suunnatusta konsertista neljä myytiin loppuun. Viikon kohokohtia olivat Laulaja – Olavi Virta -konsertti, baritoni Jorma Hynnisen ja pianisti Ilkka Paanasen konsertti sekä Kangasalan lukion musiikkilinjalaisten rock-konsertti. Kangasala-talossa vietettiin myös Kangasalan kunnan varhaiskasvatuksen Lapsellinen Kangasala -teemapäivää: Kangasala-sali täyttyi kahteen kertaan 5-vuotiaista kuntalaisista.

− Kokonaisuudessaan talon avajaisviikko jopa ylitti kävijätavoitteensa. Talo sai pääosin innostuneen vastaanoton ja sisäpuolelta tilat yllättivät useat kävijät avaruudellaan ja tyylikkyydellään. Myös hyviä kehittämisvinkkejä saatiin vierailijoilta viikon aikana, kertoo Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen.

Kotilaisen mukaan tapahtumatahti hiipuu avajaisviikon jälkeen hetkeksi, jotta viimeisille asennuksille ja rakentamiselle saadaan työtilaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?