Masa Orpana Honk aloittaa torstain klubi-illat

Kangasala-talon torstai-illoissa soi kevään ajan paikallinen elävä musiikki. Klubin avaa itseoikeutetusti kangasalalainen huippusaksofonisti Masa Orpana Honk-yhtyeensä kanssa 12.3. kello 21. Torstai-klubit jatkuvat koko kevään kiirastorstaita ja vappuaattoa lukuun ottamatta. Esimerkiksi 19.3. on vuorossa akustinen tyttötrio Fiola Kangasalta. Torstaina 26.3. esiintyjänä on Valiants.

Torstai-klubeja järjestävät Heikki Ahopellon Galleria & Keittiö ja vuonna 2012 Kangasalla perustettu Kulttuuriosuuskunta Terä. Huippumusiikin lisäksi talossa tarjoillaankin lähiruokaa erilaisilla teemoilla.

Torstai-klubeille ei ole pääsymaksua. Ovet ja baari aukeavat kello 20. Esitys- ja baaritilana toimii Kangasala-salin lava. Esitykset alkavat pääsääntöisesti kello 21.