Löytyykö albumistasi sisukkaita kuvia?

Sappeen ylämäkijuoksussa testattiin sisua keväällä 2013.

Sisun käsite on osa suomalaista kansallisidentiteettiä. Sisu on hellittämätöntä tahdonvoimaa, sinnikkyyttä, lannistumattomuutta, uskallusta ja rohkeutta.

Vuosi 2015 on Sisun vuosi, ja teeman ympärille on kerääntynyt erityislaatuista positiivista nostetta. Pälkäneen Suomalainen Nuija ry on mukana valamassa voimaa, positiivisuutta ja tulevaisuuden uskoa.

Yhdistys järjestää lauantaina 1. elokuuta Sisua! -tapahtuman Nuijantalolla. Tapahtuma on yksilöiden voimaa ja sisäistä potentiaalia kunnioittava hanke, jonka tavoitteena on auttaa ihmisiä löytämään sisäistä voimaa ja iloa henkisesti ja taloudellisesti haastavana aikana sekä yhdistää heitä läpi aatteiden, yhteiskuntaluokkien ja näkemysten.

Yhdistys toteuttaa seinäkalenterin, joka muistuttaa meitä päivittäin suomalaisesta tulevaisuuden uskosta läpi historian. Kalenterikuvista kootaan myös näyttely, joka avataan Nuijantalolla 1.8..

Löytyykö perhealbumistasi sisukkuudesta ja elämän kantavasta voimasta kertova kuva kalenteria varten? Lähetä 30.4. mennessä itsellesi rakas valokuva ja liitä kuvan mukana tarina, joka avaa kuvan sisältöä haluamallasi tavalla.

Pälkäneen Suomalainen Nuija ry valitsee kuvista ja tarinoista kaksitoista koskettavinta kalenteria ja näyttelyä varten. Yhdistys pidättää oikeuden kuvien muokkaukseen ja tekstien stilisointiin.

Kuvat ja tekstit voi lähettää osoitteeseen: Keltainen Talo, Onkkaalantie 102, 36600 Pälkäne tai sähköisesti: mari.laestera@mera.fi. Liitä mukaan myös nimesi ja osoitteesi, jotta kuvat voidaan palauttaa.

Lisätietoja Sisua -tapahtumasta ja kalenterihankkeesta voi kysellä Marketta Vaismaalta numerosta 0400 931 005 tai osoitteesta marketta.vaismaa@palkane.fi.