Lujan F2-juniorit tappioiden kautta voittoihin

Sb Lujan F2-junioreiden joukkue suuntasi 22.3. pelaamaan kahta ottelua Janakkalan liikuntahallille. Vastaan asettui kotijoukkue SCU, joka jo etukäteen tiedettiin hankalaksi vastustajaksi. SCU on ainut joukkue, joka on kauden aikana voittanut sarjajohtaja KooVeen.

Ensimmäinen erä alkoi Lujan osalta hienoilla otteilla aina 4–2-johtotilanteeseen saakka. Sen jälkeen tuli musta puolentoista minuutin vaihto, jonka aikana SCU meni 5–4-johtoon. Tästä Sb Luja ei enää toipunut ottelun aikana, vaan kotijoukkue meni menojaan voittaen 11–7. Maalit merkittiin Joona Taipaleelle ja Santeri Piipariselle sekä kolmesti osuneelle Otso Helmiselle ja kahdesti maalanneelle Ville Romulle.

Toisessa ottelussa Forssan Suupparit osoittautui myös liian taitavaksi joukkueeksi lujalaisille ja aiheutti päivän toisen tappion lukemin 2–6. Kenties koko kauden huonoimmat pelit osuivat tähän turnaukseen, mutta onneksi uudet pelit Valkeakoskella odottivat jo viikon päästä.

Valkeakoskella peli kulki

Valkeakosken turnauksessa mottona oli tason nosto murheellisen Janakkalan vierailun jälkeen – ja sen joukkue tosiaankin teki, sillä kolmesta ottelusta tuli kolme voittoa.

Ensiksi kaatui Ilves jo toisen kerran tällä kaudella. Elmeri Salon ja Helmisen Otson johdolla tulostaululle saatiin 9–3-voittolukemat. Varsinkin ottelun toinen erä oli melkoinen näytös 6–1-lukemin.

Kaksi muuta peliä pelattiin Riihimäeltä tulevan RSS Panthersin joukkueita vastaan. Panthers Punainen asettui ensin vastustajaksi. Lujan mentyä 5–0-johtoon vastustaja sai viidennen pelaajan kentälle, mikä tasoitti ottelun kulkua. Tilanteiden vaihdeltua nopeastikin peli päättyi lopulta Lujan 8–5-voittoon. Pelin erikoisuutena oli rangaistuslaukaus, jonka Elmeri laittoi varmasti verkon perukoille. Panthers Valkoinen osoittautui vaikeammaksi vastustajaksi päivän viimeisessä koitoksessa, mutta niin vain Sb Luja voitti tämänkin ottelun 7–3-lukemin.

Viralliset Kisamaailman pelit ovat joukkueen osalta kaudella 2014–15 päättyneet. Kevään aikana joukkue osallistuu vielä 19.4. KU-68:n kerhoturnaukseen Kangasalla sekä kauden päättävään Särkänniemi cupiin 2.–3. toukokuuta.