Tähtihakkuri: Maan ja liigan paras lentopalloilija pelaa Yhteiskoululla, kun Luja-Lukko haastaa Akaa-Volleyn

Olli-Pekka Ojansivu vahvistaa Luja-Lukkoa

Pälkäneen Luja-Lukon lentopallomiehet ovat järjestäneet kauden päätteeksi näyttäviä tempauksia. Lentopalloilijat ovat esimerkiksi keränneet rahaa hyväntekeväisyyteen ja järjestäneet tauko-ohjelmaksi cheerleadereita.

Täksi kaudeksi kakkossarjaan noussut Luja-Lukko räväyttää jo sarjakauden alla. Viime kaudella maan parhaaksi lentopalloilijaksi ja liigan parhaaksi pelaajaksi valittu Olli-Pekka Ojansivu vahvistaa Luja-Lukkoa, kun se kohtaa Akaa-Volleyn 21. elokuuta Pälkäneellä.

Legendaarisen Paelkaene Gardenin perjantai-illan peliin saapuu muitakin nimimiehiä. Liigapaikkaa tavoittelevan Akaan riveissä pelaavat liigan pistepörssivoittaja Joni Mikkonen, kivikovassa Venäjän liigassa esiintynyt Matti Ollikainen ja Ojansivun hakkuriparina Kokkolan Tiikereissä paukuttanut Dimitri Boritshev.

Ojansivun Pälkäneen-pesti jää yhden ottelun mittaiseksi. Mestarijoukkue Tiikereissä jatkavalle hakkurille teetetään kuitenkin Luja-Lukon paita. Sen kaksoiskappaleeseen pyydetään pelaajan nimikirjoitus, ja paita kaupataan kauden päätteeksi.

Leluna tunnettu pallontappaja saadaan Pälkäneelle Lukon managerin Jari Perkiön yhteyksien avulla.

– Keskusteluja on käyty jo jonkin aikaa. Nyt unelma muuttuu todeksi. Olemme todella kiitollisia Lelulle, kun hän suostui tähän tempaukseen, Perkiö riemuitsee.

– Ojansivun pelaaminen Luja-Lukon riveissä on sama kuin että Petteri Koponen vahvistaisi koripallon edustusjoukkuetta, hän vertaa.

 

Lentopallo ansaitsee paremmat puitteet

Pälkäneen Luja-Lukon lentopalloilijat juhlivat viime kaudella nousua kakkosdivisioonaan. Joukkue tekee farmiyhteistyötä liigapaikkaa tavoittelevan Akaa-Volleyn kanssa.

– Kakkossarjapaikan vastaanottaminen on iso päätös lentopallojaostolta ja kova juttu koko Luja-Lukolle, seuran puheenjohtaja Eero Laesterä sanoo.

Kauden alla yhteiskoululla pelattava tähtiottelu nostaa esiin Pälkäneen huutavan salikurjuuden. Maan parhaat lentopalloilijat saapuvat vaarallisen pieneen saliin, jossa kotijoukkuekin saa pelata sarjaotteluita vain poikkeusluvalla.

Pälkäne teettää parhaillaan kaavamuutosta yhteiskoulun viereen suunniteltua liikuntahallia varten. Laesterä sanoo, että lentopallo voi hyvin olla seuraava kasvulaji, joka kaipaa kipeästi lisää tilaa.

– Maajoukkueen menestys on nostattanut lentopallobuumin. Pälkäneellä lajilla on pitkät perinteet, ja nyt edustusjoukkueessa on lupaavia paikallisia pelaajia. Laji ansaitsee kunnon puitteet, Laesterä sanoo.

 

Maajoukkueen tähtihakkuri hakkuri Olli-Pekka Ojansivu vahvistaa Luja-Lukkoa, kun se kohtaa Akaa-Volleyn yhteiskoululla 21. elokuuta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?