Mobilian ranta täynnä jenkkiautoja ja -musiikkia

Sadat amerikanraudat kokoontuvat lauantaina Mobilian Rautalankaa ja jenkkirautoja -tapahtumaan.

 

Mobiliassa järjestetään lauantaina viidettä kertaa Rautalankaa ja jenkkirautoja -tapahtuma, jossa kohtaavat reilun puolen vuosisadan takaiset amerikkalaisautot ja -musiikki. Samalta aikakaudelta peräisin oleva tavara kiertää vintagetorilla. Rautalangasta vastaa Herrakerho ja Boogie W Kings soittaa rock´n rollia.

Mobilian piha-alueen rantamaisemiin odotetaan piknikpäivän viettoon satoja amerikanrautoja. Viime vuonna paikalle karautti noin 350 jenkkiautoa ja 400 muuta autoa sekä parituhatta ihmistä.

Moboliliassa 22.8. kello 14–19 vietettävään koko perheen tapahtumaan on vapaa pääsy, ja vintagehenkinen pukeutuminen on erityisen toivottavaa. Tarjolla on silmän- ja korvanilon lisäksi ruokaa ja juomaa sekä 50-luvun Paratrooper-karuselli. Myös liikennepuisto ja Mobilian näyttelyt ovat avoinna.