Nuorten SM-kisat: Neljä kangasalalaista ylsi mitaleille

Kaksi hopeaa ja kuusi pronssia

Kangasalan nuoret yleisurheilijat saalistivat neljä henkilökohtaista mitalia ja neljä kenttälajien joukkuekisamitalia Oulussa elokuun lopussa kisailluista 14–15-vuotiaiden SM-kisoista.

Parhaiten pärjäsi Pinja Heinonen, joka juoksi 14-vuotiaiden sarjassa hopealle sekä 300 metrin aidoissa että sileällä. Aidoissa aika oli 46,33 ja sileällä 300 metrillä 41,82.

Sahalahden Yleisurheilu-Teamin kasvatti Jami Siira paransi seiväshypyssä ennätystään 25 sentillä ja otti tuloksella 345 yllätyspronssia 14-vuotiaiden sarjassa. Tampereen Pyrintöä edustava Siira otti myös joukkuepronssia sekä seiväshypyssä että keihäänheitossa.

Pälkäneen Luja-Lukosta Pyrinnön väreihin siirtynyt Amanda Saari palkittiin kahdella joukkuepronssilla. Mitalit irtosivat 15-vuotiaiden keihäästä ja kuulasta. Keihäässä 15. sijoittunut Amanda heitti ennätyksensä 33,89. Kuulassa pukkasi kuudenneksi tuloksella 11,32.

Aino Sikkinen kiri 15-vuotiaiden estepronssia. 1500 metrin estematka taittui ennätysajassa 5.18,04. Aino juoksi ennätyksensä myös 2000 metrillä. Aika 6.54,37 riitti oli kovatasoisessa kisassa viidenteen sijaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?