Iiro Rantala esiintyy ja luennoi perjantaina Kangasala-talossa

Iiro Rantala. Kuva: ACT/Gregor Hohenberg
Iiro Rantala. Kuva: ACT/Gregor Hohenberg

Iiro Rantalan Working Class Hero, music of John Lennon -konsertti soi Kangasalla tulevana perjantaina kaksi kertaa. My Working Class Hero -levyn Suomen julkistamiskonsertit kuullaan Kangasala-salissa perjantaina 16.10. kello 14 ja 19. Konserttien välissä kello 17 järjestetään kaikille avoin ja maksuton Studia Generalia -luento, jossa Iiro Rantala kertoo levyn synnystä.

Working Class Hero on pianotaiteilija Iiro Rantalan kunnianosoitus John Lennonille, joka olisi viettänyt 75-vuotissyntymäpäiväänsä 9.10.2015. Konsertin ohjelmistossa on tunnetuimmat Lennonin teokset, muun muassa Imagine, Woman, Happy X-mas, Watching the Wheels, Starting Over, Working Class Hero, ja All You need is Love. Kaikki konsertissa kuultavat kappaleet on sovitettu soolopianolle.

Tapahtuman tuottavat yhteistyössä Kangasala-talo ja Harjula Production.

 

Tatu ja Patu vierailevat lauantaina Kangasalla.
Tatu ja Patu vierailevat lauantaina Kangasalla.

Tatu ja Patu Kangasalla lauantaina

Syyslomaviikko päättyy Kangasala-salissa vauhdikkaasti lauantaina yhdessä Tatun ja Patun kanssa. Turkulaisen Linnateatterin vieraileva esitys perustuu Aino Havukaisen ja Sami Toivosen kirjaan Tatu ja Patu pihalla.

Tatu ja Patu pihalla on outo esitys siitä, mitä kaikkea kivaa pihalla voi tehdä. Pihaleikkien virallisten mallien asiantuntijat Tatu ja Patu kiertävät ympäri Suomea kertomassa ulkona leikkimisen ihanuudesta.

Osaatko kiivetä puuhun oikein? Tunnetko hiekkakakun ja kuraveden väliset fysiikan lait? Piirrätkö pihapelit maahan riittävällä vakavuudella, osaatko rakentaa majan tai punoa kukkaseppeleen?

Musiikkia ja teatteria yhdistävä esitys sopii kaikille yli 2–vuotiaille. Esitykset alkavat Kangasala-talossa kello 15 ja kello 17. Esitys kestää noin 40 minuuttia.