Konserttivuosi alkaa kamarimusiikilla

Trio Lauriala-Latvala-Ylönen käynnistää Kangasala-talon konserttivuoden keskiviikkona. Kamarimusiikkitrio soittaa kello 19 alkavassa konsertissa Beethovenin, Shumannin ja Rahmaninovin sävellyksiä.

Pianisti Risto Lauriala, viulisti Tero Latvala ja sellisti Marko Ylönen ovat esiintyneet yhdessä jo yli kymmenen vuoden ajan. Lauriala nousi suuren yleisön vuonna 1970 voitettuaan Maj Lind -pianokilpailun. Latvala on toiminut konserttimestarina Suomen Kansallisoopperassa, Tapiola Sinfoniettassa sekä Helsingin, Tampereen, Turun, Lahden ja Lappeenrannan kaupunginorkestereissa. Ylönen soittaa suomalaisten orkestereiden solistina ja toimii Sibelius-Akatemian kamarimusiikin professorina.

Trion konsertti avaa Kangasala-talon kevään ensimmäisen klassisen konserttisarjan. Se jatkuu helmikuun lopussa Mika Väyrysen harmonikkakonsertilla ja maaliskuun lopussa Jukka Nykäsen pianokonsertilla.

 

Kangasala-talon konserttivuoden käynnistää kamarimusiikkitrio, jonka pianistina toimii Tero Latvala.
Kangasala-talon konserttivuoden käynnistää kamarimusiikkitrio, jonka pianistina toimii Tero Latvala.