Talviloman päätteeksi pääsee leffaan

Hiihtoloman päätteeksi sunnuntaina 6. maaliskuuta Kangasala-talossa nähdään koko perheen elokuvat Risto Räppääjä ja yöhaukka kello 16 sekä Järven tarina kello 18. Suosittu Äkkilähtö-elokuva saa lisänäytöksen keskiviikkona 9. maaliskuuta kello 18.30.

Marko Röhnin ja Kim Saarniluodon ohjaama Järven tarina on hieno visuaalinen luontomatka koko perheelle. Elokuva vie katsojan Suomen luonnon ainutlaatuisimman aarteen, järviemme, saloihin ja myytteihin.

Risto Räppääjä puolestaan löytää onkimatoja kaivaessaan aarteen, ja löytöpaikalla aloitetaan arkeologiset kaivaukset. Kun alueelta löytynyt arvokas rautakautinen sormus katoaa, näyttää varmalta, että lähistöllä liikkuu kaivauksia ryöväävä yöhaukka! Risto Räppääjä ja yöhaukka -elokuvan on ohjannut Timo Koivusalo. Tarina perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan samannimiseen kirjaan.

Tiina Lymin esikoisohjaus Äkkilähtö kertoo kolmekymppisen Katrin odottamattomasta matkasta. Katri (Lotta Kaihua) saa tietää miehensä Mikon (Antti Holma) eläneen kaksoiselämää virolaisen Sirlen kanssa. Hän päättää paeta siltä seisomalta. Kostoksi Mikolle hän ottaa mukaansa lähtötohinoissa yllättäen vaatekaapista löytyneen rahakassin. Katrin huomaamatta autoon on noussut parkkipaikalta myös pakomatkalla oleva naapurin 8-vuotias tyttö Anna.