Kirppislauantai Mikkolan Navetalla

Lähestyvä viileä vuodenaika saa aikaan monissa outoja tuntemuksia. Vaatehuonetta katsellaan sillä silmällä, lapsiperheissä etsitään kurahousuja esille, pipo- ja lapaslaatikot kaivetaan tutkimuksen alle.

Kirpputorit ovat oiva paikka täydentää karderoobia edullisesti. Niillä pääsee myös eroon epäkuranteista ostoksista, liian pieniksi kutistuneista puseroista ja muista nurkissa pyörivistä itselle tarpeettomista tavaroista. Yhden turhuus voi kuitenkin olla toiselle ihanuus. Siinäpä koko kirppistelyn idea.

Mikkolan Navetalla järjestetään tulevana lauantaina 20. elokuuta yhden päivän pikakirppis. Pöytävarauksia otetaan niin paljon kuin mahtuu, pöydät ovat ilmaisia, oma rekki mukaan. Tule siis myymään tarpeettomat tavarasi, kirppis avoinna kello 10–15, myyjille ovet avataan kello 9.

Kirppiksellä palvelee myös puffetti, mutta suuremmat kahvittelut kannattaa keskittää edelleen avoinna olevaan Kahvila Pytinkiin. Kirppismenossa mukana myös Mikkolan Aarre. Nyt syysostoksille!

Tiedustelut ja pöytävaraukset (rajoitettu määrä) numeroon 045651 8089.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?