Loiskis ja klovni Dodo ilahduttavat syyslomalla

Loiskis ja klovni Dodo vierailee Kangasala-talossa lauantaina 22. lokakuuta. Kuva: Inkeri Kautto
Loiskis ja klovni Dodo vierailee Kangasala-talossa lauantaina 22. lokakuuta. Kuva: Inkeri Kautto

Maanmainio klovni Dodo hämmästyttää ja kummastuttaa kaikenikäisiä syyslomalaisia hauskoilla ja hätkähdyttävillä tempuillaan Kangasala-talossa lauantaina 22. lokakuuta kello 15.

Sympaattista Dodoa säestää sirkussävytteinen lastenorkesteri Loiskis oivaltavalla ja vivahteikkaalla musiikillaan. Konsertti on tuttu Pikku Kakkosen Musarullaa-ohjelmasta.

Loiskiksen ja Dodon konsertti sopii kaikenikäisille 3-vuotiaasta senioreihin. Konsertin kesto on noin 50 minuuttia eikä siinä ole väliaikaa.

Syysloman päättävän konsertin lisäksi Kangasala-talossa nähdään pitkin viikkoa koko perheelle sopivia elokuvanäytöksiä: Lemmikkien salainen elämä lauantaina 15.10. kello 14, Doria etsimässä tiistaina 18.10. kello 16 ja keskiviikkona 19.10. kello 12 sekä Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu! perjantaina 21.10. kello 18.

Johanna Debreczeni tähdittää konserttia, jossa kuullaan kultaista musiikkia 1960-luvulta. Kuva: Ida Rönkkö
Johanna Debreczeni tähdittää konserttia, jossa kuullaan kultaista musiikkia 1960-luvulta. Kuva: Ida Rönkkö

Syyslomalla riittää katseltavaa

Kangasala-talossa tapahtuu syyslomalla monenlaista mukavaa sekä lapsia että aikuisia ajatellen. Arimon stand up -klubi tuo eturivin koomikot Kangasalle lauantaina 15.10 kello 19. TV:stä tutut –ilta tuo lavalle Toni Jyvälän, Anitta ”Iso A” Ahosen sekä Jaakko Suomalan.

Sunnuntaina 16.10 kello 16 kuullaan iskelmien helmiä kultaiselta 60-luvulta − Beatlesin, Elviksen, Carolan, Virran ja muiden suosikkien ikimuistoisia säveliä. Konsertin tähtinä tuikkivat tangoprinsessa Nina Åkerman, tangokuningatar Johanna Debreczeni ja tangokuningas Jouni Keronen. Illan täydentävät lauluyhtye Humaus ja Kangasalan Mieslaulajat johtajanaan Jussi Tamminen. Mukana ovat myös juhlaorkesteri ja juontaja Martti Kuurila.

K-Kinossa katsellaan tiistaina 18.10. kello 18 ja keskiviikkona 19.10. kello 14 Paula Vesalan tähdittämä kotimainen elokuva Tyttö nimeltä Varpu. Perjantaina 21.10. kello 19.45 vuorossa on elokuva Inferno, jossa Oscar-voittaja Ron Howard palaa ohjaajaksi Dan Brownin (Da Vinci -koodi) menestyksekkään Robert Langdon -sarjan viimeisimpään romaaniin perustuvassa elokuvassa.

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa vietetään puolestaan keskiviikkona senioripäivää, jonka aikana seniorit pääsevät museoon tavallista edukkaammin. Opastus alkaa kello 13. Kimmo Pyykkö -taidemuseossa on

Valdemar Virtanen, Eija Vilpas ja Tiia Louste naurattavat yleisöä komediassa Yötön yö.
Valdemar Virtanen, Eija Vilpas ja Tiia Louste naurattavat yleisöä komediassa Yötön yö.

esillä näyttely Akatemian aamut – Kimmo’s Pub sekä museon pysyvä näyttely Kimmo Pyykön Pitkän matkan ateljee. Syyslomaviikolla taidemuseon taiteilijatapaamisessa haastateltavina ovat Miina Äkkijyrkkä ja Pekka Pitkänen. Museolehtori haastattelee kuvanveistäjiä torstaina 20.10. kello 17-19

Syyslomaviikon päätteeksi sunnuntaina 23.10. kello 15 Eija Vilpas tähdittää Kangasala-talossa Yötön yö –komediaa. Yötön yö on ratkiriemukas komedia juhannuskommelluksista, joita vain Tumma ja Blondi ja kumppanit voivat järjestää – jopa tahtomattaan.