Järjestyksenvalvojat kertauskurssilla

Rautahovissa lauantaina 18. helmikuuta järjestettävässä järjestyksenvalvojan kertauskoulutuksessa kuullaan muun muassa järjestyksenvalvojan oikeuksista ja velvollisuuksista sekä kiinniotto-oikeudesta ja voimakeinojen käytöstä. Käytännössä harjoitellaan muun muassa henkilön ja tavaroiden tarkistamista.

Järjestyksenvalvojilta edellytettävän kahdeksantuntisen kertauskoulutuksen avulla varmistetaan ammattitaidon säilyminen. Turvallisuuskouluttaja Mika Inhan vetämässä koulutuspäivässä kerrotaan keskeisiä järjestyksenvalvojan toimintaan liittyviä asioita ja päivitetään lainsäädännössä tapahtuneet muutokset.

Valkeakoski-opiston järjestämä kertauskoulutus pidetään Rautajärven Rautahovissa (Rautajärventie 30) 18.2. kello 9–16.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?