Sanaa ja Soppaa Pälkäneellä

Tulevana sunnuntaina kokeillaan Pälkäneen seurakunnassa uudenlaista jumalanpalvelusta, joka sai aikuistoiminnan vastuuryhmässä nimen Sanaa ja Soppaa. Vajaan tunnin mittaisessa messussa on aineksia muun muassa Tuomasmessuista.

Ajatuksena on, että kirkkoon tulevat eri-ikäiset ihmiset kohtaisivat myös jumalanpalveluksen jälkeen ruokapöydässä. Messu alkaa Pälkäneen kirkossa kello 11, ja siinä ovat mukana Janne Vesto ja Johanna Lemmetyinen sekä aikuisvastuuryhmän ja diakoniavastuuryhmän jäseniä. Kello 12 mennessä siirrytään seurakuntatalolle, jossa on tarjolla jauheliha- ja kasviskeittoa. Keitosta jokainen osallistuja voi maksaa haluamansa summan koriin.

Keittolounaan jälkeen juodaan jälkiruokakahvit. Kahvileivät leivotaan kuluvan viikon kokkikerhossa Senni Nissilän johdolla. Kahvien jälkeen luvassa on vielä ohjelmahetki, jossa Elina Kauppila ja Anne Kauppila esittävät runoja ja musiikkia iloisessa Suomi 100 -hengessä.