LP Kangasala joutunut ahtaalle

Pitkäjänteiseen pelaajien kehitystyöhön tällä kaudella ryhtynyt LP Kangasala on joutumassa maksamaan linjanvedostaan vielä tämän kauden liigamenestyksessä. Joukkue kärsi Orivedellä viikonloppuna jo viidennen peräkkäisen tappion, kun OrPo otti selkeän kotivoiton erin 3–0 (25–18, 25–18, 25–13).

Tukalaan tilanteeseen pudotuspelejä ajatellen joutunut LP oli pakkoraossa ennen elintärkeää tuplakamppailua Kuortanetta vastaan tällä viikolla. Kangasalalaiset kuitenkin väänsivät nuorista maajoukkuepelureista voiton maanantaina Pitkäjärvellä lukemin 3–0 (25–9, 25–21, 25–18) ja saalistivat kolme arvokasta lisäpistettä.

– Olemme joutuneet tekemään paljon muutoksia Hanna Salomäen loukkaannuttua. Jos Hanna olisi rivissä, olisimme korkeammalla sarjataulukossa. Nyt teemme kovasti työtä päästäksemme ylöspäin, huokaisi LP:n valmentaja Virginie De Carne.

LP:tä on rassannut Salomäen loukkaantumisen lisäksi tiivis ottelutahti ja sen vuoksi vähiin jäänyt harjoittelu. Joukkue kohtasi Kuortaneenkin uudelleen heti tiistai-iltana.

– Tuon pelin jälkeen meillä on taas vain kaksi harjoitusta ennen seuraavaa peliä… Meillä on vuodenvaihteen jälkeen ollut 17 harjoitusta pallon kanssa, seitsemän kuntosalitreeniä ja 13 peliä. Näihin ei ole laskettu mukaan pelipäivien tunnin aamutreenejä, De Carne summaa.