Minitytöt hakevat kevään avausvoittoa

Milla Kähäri palkittiin Forssa-ottelun tsempparina.

Pälkäneen 10–11-vuotiaat koripallotytöt jatkavat voitoitta nuorempien minityttöjen ykkösdivisioonan kevätsarjassa. Forssan sunnuntaisessa turnauksessa tuli 22 pisteen tappio Forssan Alulle ja 16 pisteen tappio BC Nokialle. Forssan Alku oli myös syksyllä 22 pistettä vahvempi, ja syyssarjan voittanutta Nokiaa Luja-Lukko ei ole pystynyt kukistamaan koskaan.

Forssaan matkannut pälkäneläisseitsikko pelasi upeasti ja piti avausottelun Forssaa vastaan tasaisena. Puoliajalla peli oli tasan. Tarkka tuomarilinja verotti Luja-Lukkoa, mutta isommalla kokoonpanolla ollut Forssa sai peliin uutta virtaa vaihdosta. Kolmannella jaksolla kotijoukkue onnistui nykäisemään kahdeksan pisteen johdon. Luja-Lukko tuli hyvin päätösjaksolle, mutta virhetilien täyttyminen vaikeutti puolustamista. Forssa onnistuikin venyttämään eron syksyn lukemiin, eli tappio 53–31 Luja-Lukolle.

Luja-Lukon pelaajien jalat jäivät ilmeisesti lounaalle, sen verran laiskaa liike oli Nokia-ottelun alussa. Puoliajalla BC Nokia johti kuudella pisteellä. Kolmannella jaksolla Luja-Lukon hyökkääminen oli vaikeaa ja saldona vain viisi pistettä. Nokia kasvatti johtonsa 15 pisteeseen. Viimeisellä jaksolla pälkäneläiset nostivat tasoa ja ero kasvoi vain pisteellä, joten Nokia vei voiton 66–50.

Forssan pelien tsemppareina palkittiin Milla Kähäri ja Sini Hirvonen. Nyt minitytöillä on edessään puolentoista kuukauden treenijakso, sillä seuraavat sarjapelit pelataan huhtikuun alussa.

Sini Hirvonen palkittiin Nokia-ottelun tsempparina.