Parkkipaikan täydeltä Ladoja

Heikki Silvennoinen lahjoitti Lada Kerholle alkuperäisen Kummeli-sketsissä olleen banderollin. Kuva: Mobilia
Ladoja riitti Mobiliassa sunnuntaina. Kuva: Mobilia
Monet suuntasivat Mobiliaan katsomaan uusia Ladoja, joiden maahantuonti Suomeen on jälleen alkanut. Kuva: Jori Kymäläinen

Lada Kerho juhli kahtakymmentä toimintavuottaan sunnuntaina Kangasalla. Tapahtuma keräsi Mobilian pysäköintialueen täyteen Ladoja ja Lada-harrastajia.

– Mukavaa oli ja väkeä liikkeellä mukavasti. Normaalikokoontumisessa Mobilian parkkialueelle mahtuvat Ladat ja muut autot hyvin keskenään, mutta tällä kertaa suoritimme priorisointia ja se oli hyvä, koska Ladoja tuli paikalle kymmeniä. Moni paikalle lähtenyt halusi nähdä uudet Ladat, joiden maahantuonti Suomeen on taas alkanut, Lada Kerhon sihteeri Jori Kymäläinen mietti.

Heikki Silvennoinen lahjoitti tapahtumassa Lada-kerholle alkuperäisen Kummelin Ladojen kokoontumisajot -sketsissä olleen banderollin – onhan sketsi ollut vaikuttamassa vahvasti siihen, että Lada Kerho on ylipäätään syntynyt. Vuosikymmenen Lada-kuskiksi nimitettiin puolestaan Mika Suomalainen.