Varikkokierros oli pakollinen

Hilma & Olgan joukkueen Helga Simola ja Abdullahin perheen joukkueen Mohammed Abdullah lähtivät toiselle osuudelle vain pienellä erolla.

Kuohijoen Kiitäjät nappasi aika-ajojen perusteella paalupaikan Mikkolan Navetan Talvikirmauksen potkukelkkavormuloissa. Joukkue vei selkeästi myös viestikisan voiton. Aika-ajojen nopein oli joukkueen aloittajana kirinyt Pirkko Syrjänen. Toisella osuudella viestiä vei Nina Tervaniemi ja ankkurina toimi Alina Tervaniemi.

Toiseksi leikkimielisissä vormuloissa sijoittui Hilma & Olgan joukkue, jossa vormuloivat Alma, Helga ja Ida Simola. Kolmannelle sijalle ylsi Navetan joukkue, jossa viestin aloittaja Seppo Kääriäinen tuli vaihtoon tasoissa neljänneksi sijoittuneen Abdullahin perheen joukkueen kanssa. Navetan toisen osuuden Mikko Kiio venytti kuitenkin eroa ja ankkuri Matti Tuusa varmisti sijoituksen kolmanneksi. Neljänneksi sijoittuneessa Abdullahin perheen joukkueessa kisasivat Maisara, Mohammed ja Maimonah Abdullah.

Vaihtopaikan lähellä sijainneella varikkokierroksella poikkeaminen oli pakollista kaikille joukkueille. Huoltotoimenpiteenä oli mehutarjoilua. Kaikki vormulakisaan osallistuneet palkittiin tasapuolisesti sulkaalevyillä.

Yleisö sai nauttia Talvikirmauksessa paitsi iloisesta tunnelmasta ja kauniista talvisäästä, myös Pytingin kahvilan antimista, irakilaista herkuista sekä MLL Luopioisten yhdistyksen paistamista makkaroista. Lapsia houkuttivat myös ilmapallot, joita paikalla kampanjoinut Pälkäneen Keskusta jakoi katoksestaan.

Potkukelkkavormuloiden lisäksi väkeä houkutteli paikalle kangasalalaisen Nukketeatteri Hupilaisen Tuhkimo-esitys. Mikkolan Navetan luentosali oli lähes viimeistä paikkaa myöten täynnä. Nukketeatteri Hupilaisen nukkenäyttelijöistä Tuhkimoa esittivät Pauliina Kirjanen ja Niina Kettunen-Niemi. Tekniikasta vastasi Irmeli Lyytinen. Esityksen jälkeen katsojan pääsivät tervehtimään Tuhkimoa ja prinssiä.