C-pojille toinen oppitunti

Luja-Lukon C-pojat kärsivät hiihtolomien alla SM-sarjaa pelaavalle Pyrinnölle sadan pisteen tappion. Luvassa oli jälleen oppitunti, kun pälkäneläiset vierailivat lomaviikon päätteeksi Uudessakaupungissa. Myös Korihait pelaa ikäluokan SM-sarjassa, joten se lähti selvänä ennakkosuosikkina kotiotteluunsa. Luja-Lukko voitti syksyllä kakkosdivisioonalohkonsa ja nousi ykkösdivisioonaan, josta on kevään aikana irronnut vain yksi voitto. Uudessakaupungissa pälkäneläiset onnistuivat horjuttamaan isäntiä avausjakson ajan.

Luja-Lukon onnistunut hyökkäyspelaaminen piti ensimmäisen jakson tasaisena. Toisella jaksolla Korihaiden prässi tuotti tulosta. Luja-Lukon vähälukuinen ryhmä ei onnistunut purkamaan prässiä ja riistoista helppoja nostellut Korihait vei jakson 35–8.

Tauon jälkeen kentälle asteli tuli sisuuntunut Luja-Lukko. Aleksi Räväsmäen (13 pistettä koko ottelussa) ja Oskari Ketolan (8 pistettä) onnistumiset toivat pelaamiseen hyvän fiiliksen, vaikka kotijoukkue kasvattikin johtoa seitsemällä pisteellä. Viimeisellä jaksolla eroa tuli lisää, kun Korihaiden vaihtorulettia toi tuoreita jalkoja kentälle.

Lopulta kotijoukkue vei ottelun 92–40. Pälkäneläisistä Otto Penttilä heitti 10, Rauli Aho 4, Niko Pajula 3 ja Atte Rautava 2 pistettä.