Kyläyhdistys kerää apua kotinsa menettäneelle perheelle

Rautajärven kyläyhdistys kerää apua tulipalossa kotinsa menettäneelle rautajärveläisperheelle. Keräystä varten on perustettu tilit Luopioisten Osuuspankkiin (FI44 5002 2020 0166 74) ja Aito Säästöpankkiin (FI82 4503 0010 4094 76). Lisäksi keräykseen voi osallistua pankkien konttoreissa.

Kolmehenkisen lapsiperheen koti ja käytännössä kaikki omaisuus tuhoutui 22. helmikuuta sattuneessa tulipalossa. Keräyksen avulla helpotetaan välttämättömien henkilökohtaisten tavaroiden kuten vaatteiden sekä kodin irtaimiston hankkimista. Myös Pälkäneellä toimiva vapaaehtoinen auttamisrinki varapäre toimitti perheelle pian tulipalon jälkeen kiireisimmin tarvittavaa apua.

Rautajärveläisperheen talo paloi kivijalkaan 22. helmikuuta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?