Viesti päätti Kangasalan kauden

Kangasalalaisittain tyystin väärä LP eteni lentopallon Mestaruusliigan välieriin. Salolainen LP Viesti kaatoi LP Kangasalan puolivälierissä kolmannen kerran sunnuntaina ja varmisti samalla paikkansa mitalipeleissä. Näin LP Kangasalan kausi päättyi 3–0 (25–20, 25–22, 25–15) -tappioon.

Ottelu noudatteli samaa kaavaa kuin edellisessä kamppailussa Pitkäjärvellä. LP Kangasala oli erien alkupuolella vahva, mutta kokeneen ja kovan vastustajan rutiini oli nuorelle kangasalalaisjoukkueelle lopulta liikaa.

Ensimmäisessä kohtaamisessa Viesti oli parempi luvuin 3–0 (25–15, 25–8, 25–21), ja peli peliltä parantaneet kangasalalaiset joutuivat taipumaan myös lauantaina Pitkäjärven salissa erin 0–3 (21–25, 19–25, 18–25).

Hanna Salomäki katseli haikeana kentän laidalta LP Kangasalan ja LP Viestin kohtaamista lauantaina Pitkäjärvellä. Mainioon pelivireeseen ennen kauden päättänyttä loukkaantumistaan päässeelle Salomäelle olisi ollut tarvetta puolivälieräsarjassa.