Aamiaisesta Tiffanylla Asfalttilampaisiin

Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat kuuluu eturivin mieskuoroihin Suomessa.

Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat, yksi Suomen eturivin mieskuoroista, valloittaa huhtikuussa Kangasalan ja Rauman elokuvamusiikin merkeissä. Vuonna 1949 perustettu KYL konsertoi Kangasala-talossa perjantaina 7. huhtikuuta kello 19.00.

Elokuvaa suurempaa musiikkia -konserteissaan kuoro paljastaa hieman erilaisen puolensa ja lähtee kuulijoidensa kanssa matkalle niin suomalaisen kuin kansainvälisenkin elokuvamusiikin historiaan. Kansallisromantiikan ajan suuret kuoroteokset vaihtuvat muun muassa kappaleisiin Moon River elokuvasta Aamiainen Tiffanylla, Chim Chim Cheree elokuvasta Maija Poppanen ja Sinua, Sinua rakastan elokuvasta Asfalttilampaat.

Videotaiteilija Sellekhanksin luomilla visuaalisilla elementeillä terävöitetty konsertti on kerännyt kiitosta keväällä 2016 Helsingissä ja syksyllä 2016 Reykjavikissa. Kuoroa johtaa Matti Apajalahti.

Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat esiintyy säännöllisesti sekä Suomessa että ulkomailla. Viime vuosina KYL on konsertoinut pääkaupunkiseudun lisäksi muun muassa Islannissa, Espanjassa ja Tanskassa.