Topi Rönnille kultaa ja hopeaa

Youth Athletics Games kokosi reilut 1900 9-17-vuotiasta yleiurheilijaa Lahteen kesäkuun toisena viikonloppuna.

Laitikkalalainen Topi Rönni hyppäsi 13-vuotiaiden poikien korkeudessa kultaa omalla ennätystuloksellaan 167. Pituushypyssä Rönni ylsi hopealle viimeisen hypyn tuloksellaan 523. Tampereen Pyrintöä edustava Rönni kisasi myös pika-aidoissa ja kuulassa, joissa molemmissa hän ylsi finaaliin.

15-vuotiaissa pojissa niin ikään Tampereen Pyrinnön väreissä kilpaileva kangasalalainen Joel Turkka juoksi 100 metrin aidoissa ylivoimaiseen voittoon ajalla 13,30. 100 metrin sileällä matkalla Turkka oli kahdeksas ja myös Pyrintöä edustava kangasalalainen Ville Suoniemi kolmas. Kaksikko oli vauhdissa 300 metrilläkin: Turkalle kultaa ja Suoniemelle pronssia. Suoniemi pukkasi mestariksi myös kuulantyönnössä tuloksella 14,83.