Kolme loukkaantui Lahdentiellä

Kolme ihmistä loukkaantui kahden auton kolarissa Lahdentiellä Pälkäneellä tiistaina iltapäivällä. Hieman ennen neljää sattunut onnettomuus pelastus- ja raivaustöineen ruuhkautti liikenteen, joka ohjattiin kolaripaikan ohi yhtä kaistaa pitkin.

Kolari sattui, kun Kansikantieltä Lahdentien yli Isokankaantielle pyrkinyt autoilija ei nähnyt valtatietä pitkin lähestynyttä autoa. Kolmion takaa tietä ylittämään lähtenyt kuski törmäsi toisen auton vasempaan kylkeen. Noin 75-vuotias naiskuljettaja ei loukkaantunut, mutta hänen kyydissään olleet kaksi matkustajaa ja Lahdentietä ajanut autoilija kuljetettiin lääkärin pakeille. Kolaripaikalla on 80 kilometrin tuntinopeusrajoitus.

Onnettomuuspaikalla oli ambulanssien, poliisin ja palokunnan lisäksi myös lääkärikopteri.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?