Varkaita liikkeellä

Poliisi kaipaa lisätietoja Pohjanlahdentiellä kesäkuun puolivälissä nähdyn tumman porrasperäisen henkilöauton liikkeistä. Kaksi tummiin vaatteisiin pukeutunutta miestä oli yrittänyt murtautua perjantaina 16.6. omakotitaloon, jonka asukkaat olivat kotona. Epäillyt poistuivat paikalta hieman puoli kahdentoista jälkeen illalla. Samana päivänä oli murtauduttu tyhjillään olleeseen omakotitaloon Pohjanlahdentiellä ja Töykänäntiellä sijaitsevaan mökkiin, josta oli varastettu ainakin taulu.

Lähistöltä vietiin lisäksi päältä ajettava Husqvarna-ruohonleikkuri 19.–20. kesäkuuta. Paikkana oli Vanha Rautiontie.

 

Autoille ilkivaltaa

Sahalahdella autot joutuivat ilkivallan kohteeksi juhannuksen tienoilla. Kurvis-Höllintiellä rikottiin autosta ikkuna 22.–23. kesäkuuta, ja Tervapirtintiellä puhkaistiin autosta yön aikana rengas 21.–22. kesäkuuta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?