Torikahviossa myydään myös tauluja ja astiastoja

Pälkäneen seurakunnan keskiviikkoisen torikahvion yhteydessä voi tehdä tarjouksia myytävistä tauluista tai astiastoista. Antiikkia ja retroa -taidehuutokauppa tuotti yli 800 euroa Pälkäneen seurakunnan lähetystyön hyväksi 8. heinäkuuta. Jäljelle jääneitä tauluja voi ostaa sopuhintaan esimerkiksi torikahvion yhteydessä.

Myynnissä on myös Jukka Ollikkalan lahjoittama hänen vanhempiensa 50 vuotta sitten häälahjaksi saama ruokailuastiasto, josta on tehty 640 euron tarjous. Lisäksi Ollikkala lahjoitti Myrna-kahvikuppeja ja -tasseja. Molemmat astiastot voidaan esitellä kiinnostuneille torikahviossa, ja uusia tarjouksia voi tehdä vielä heinäkuun aikana. Lisätietoja niin tauluista kuin astioistakin antaa Paula ”Papu” Eloranta.

Torikahviossa järjestetään joka kerta arpajaiset, joiden tuotto menee lähetyksen hyväksi. Kahviossa otetaan vastaan pieniä palkintoja ja myös käsityölangat tulevat tarpeeseen.

Lettukestejä vietetään Luopioisten seurakuntakeskuksessa torstaina 27. heinäkuuta kello 10–13. Lettujen paiston ohessa myydään vaatteita 5 euroa per kassi.

Tehdään yhdessä -porukka kokoontuu kesätauon jälkeen seurakuntatalolla tiistaina 14. elokuuta kello 10–13. Lettubaaria ja basaaria pidetään Pälkäneellä 16. elokuuta kello 9–13.