Konsertissa kuljetaan muistojen bulevardilla

Elina Vettenranta esiintyy Kangasala-talossa tulevana perjantaina.
Lavalla nähdään Elina Vettenrannan lisäksi Juki Välipakka.

Kangasala-sali on täynnä nostalgiaa tulevana perjantaina kello 19, kun 10-henkinen HT Combo Mini Big Band esittää 1950–60-lukujen viihdemusiikin helmiä konsertissaan Muistojen bulevardi. Tähtisolisteina laulavat upeaääninen Elina Vettenranta ja monipuolinen tulkitsija Juki Välipakka.

Teemakonsertti johdattelee viihdemusiikin kultaisille vuosikymmenille. Nimikappaleen, Laila Kinnusen Muistojen bulevardin lisäksi salissa soivat Olavi Virran tunnetuksi tekemät Keinu Kanssani ja Sydänsuruja, Frank Sinatran hitit My Way ja Smile sekä monet muut ikivihreät 1950- ja 60 -luvuilta.

Konsertin naissolisti Elina Vettenranta kruunattiin tangokuningattareksi Seinäjoen Tangomarkkinoilla vuonna 2006. Monipuolisena laulajana ja koskettavana tulkitsijana tunnettu Vettenranta on viime vuosina esiintynyt tiiviissä yhteistyössä HT Combon kanssa, yhteensä yli 40 konsertissa.

Juki Välipakka on Suomessa varsin harvinainen miespuolinen scat-laulaja. Hän hallitsee laulamisen monet osa-alueet scat-sooloista, vivahteikkaisiin tunnelmointeihin, falsettilauluun ja ääni-improvisaatioihin.

HT Combo Mini Big Band on vuonna 2012 perustettu, 10 soittajan mini Big Band. Se koostuu taitavista viihde- ja perinteistä jazz-tyyliä edustavista muusikoista. Yhtyeen poikkeuksellisen laaja soitinvalikoima mahdollistaa erilaisten tyylisuuntien esittämisen.

Tapahtuman järjestävät HT Combo ja Kangasala-talo.