Reilua peliä ja onnistumisen iloa

Pälkäneen Luja-Lukon minitytöt lauantaisessa ottelussa Raholan Pyrkivää vastaan. Pallossa Milla Kähäri.

Hippo-koris -turnauksen pelit pelattiin reilun pelin hengessä ja hyvällä huumorilla viikonloppuna, kun 26 mini- ja mikroikäisten joukkuetta testasi osaamistaan Pitkäjärven liikuntahallissa Kangasalla. Jokaiselle joukkueelle kertyi lauantain ja sunnuntain aikana neljä tai viisi ottelua, joten vilinää Pitkäjärven saliin tehdyillä kolmella kentällä riitti aamusta iltaan molempina turnauspäivinä.

– Enempää joukkueita ei mukaan oikein voi edes ottaa. Viime vuonna mukana oli 25 joukkuetta ja nyt yksi enemmän. Tunnelma on ollut rento ja järjestelyt sujuneet niin kuin oli suunniteltukin, Anna-Riikka Kivikoski turnauksen järjestäneestä Kangasalan Urheilijoista kertoi.

Suurin osa turnaukseen osallistuneita joukkueista oli Tampereen seudulta, mutta kaksi joukkuetta myös yöpyi Pitkäjärven koulun luokkahuoneissa.

Pälkäneeltä turnauksessa olivat mukana Luja-Lukon minipojat ja minitytöt. Kangasalan KU-68:n joukkueista parketilla taisteli kaksi minipoikien joukkuetta sekä mikrotyttöjen ja mikropoikien joukkueet.

KU:n minipoikien kilpasarjassa pelannut joukkue ylsi turnausvoittoon. Luja-Lukon minitytöt ottivat pronssia, samoin KU:n mikropojat.

Tulokset (3 parasta ja paikalliset joukkueet):

Minipojat, kilpa: 1) KU-68, 2) Pyrintö 06, 3) Pyrintö Mustalahti.

Minipojat, harraste: 1) Äänekosken Huima, 2) PirVi, 3) Pyrintö Siilinkari, 4) Pälkäneen Luja-Lukko, 5) KU-68.

Minitytöt: 1) BC Nokia Musta, 2) HyPo 06, 3) Pälkäneen Luja-Lukko.

Mikropojat: 1) BC Nokia 09, 2) Tampereen Pyrintö, 3) KU-68.

Mikrotytöt: 1) Tampereen Pyrintö Tiikerit, 2) Tampereen Pyrintö Leijonat, 3) BC Nokia, 4) KU-68.