Konsertti ja lastennäytelmä Suomen juhlavuoden kunniaksi

Hämeen Reserviläissoittokunta tulkitsee perinteisiä sotilasmusiikin klassikoita Säkkijärven polkka -konsertissa Mobiliassa.

Satavuotiasta Suomea juhlistetaan Mobiliassa lokakuun alussa kahdella tapahtumalla. Ensimmäisenä vuorossa on perjantaina 6. lokakuuta sotilasmusiikkipitoinen Säkkijärven polkka -konsertti, jossa Hämeen Reserviläissoittokunta tulkitsee perinteisiä sotilasmusiikin klassikoita johtajansa kapteeni evp. Timo Tuunaisen johdolla. Illan solistina kuullaan Erkki Liikasta, ja ohjelmistoon kuuluvat muun muassa Suomen Jääkäri, Äänisen aallot, Jääkärien marssi ja Vanhat Toverit.

Ennen konserttia Mobiliassa toimiva ravintola Wanhat autot kattaa halukkaille herkullisen illallispöydän. Hyvästä ruuastaan kiitosta saanut ravintola on juuri saanut vahvistusta keittiöönsä, kun pitkän linjan kokemusta Tampereen ja Pirkanmaan ravintoloista kerännyt Ilkka Sarkki siirtyi ravintola Wanhoihin autoihin keittiömestari Vesa Helanderin oikeaksi kädeksi.

Lasten suosikit Miina ja Manu

Konserttia seuraavana lauantaina on lasten vuoro nauttia kulttuurista, kun lavalle nousevat iki-ihanat, lastenkirjoista tutut Miina ja Manu. He ovat Liikenneturvan kanssa ideoidussa näytelmässä ajankohtaisella ja erittäin tärkeällä asialla. Huvipuistoretkellä Särkänniemeen Miina ja Manu ja kohtaavat nykypäivän vaaratilanteita suojatiellä, liikennevaloissa ja älypuhelinten käytössä. Yhteisleikit ja monipuolinen musiikki saa lapset ja aikuiset hyvälle tuulelle.

Säkkijärven polkka perjantaina 6.10. klo 19.30. Kesto väliajan kanssa noin 2 tuntia

Miina ja Manu -lastennäytelmä lauantaina 7.10. klo 15. Kesto noin 45 min. sa.