Kuski häipyi omille teilleen kolarin jälkeen

Peltikolarin toinen osapuoli häipyi onnettomuuspaikalta Kangasalla tiistai-iltana 17. lokakuuta. Hätäkeskukseen tuli hieman puoli yhdeksän jälkeen ilmoitus kahden auton välisestä peltikolarista Ruutanantiellä. Noin 20-vuotias mies oli kuljettanut henkilöautoa kohti Kangasalan keskustaa, ja toinen samaan suuntaan ajanut henkilöauto oli lähtenyt ohittamaan edellä mainittua autoa ylämäessä, jolloin autot olivat törmänneet toisiinsa. Ohittaja oli jatkanut ajoa paikalle pysähtymättä.

Poliisipartio seurasi ohittavasta autosta tienpintaan jääneitä jälkiä noin kolmen kilometrin päähän törmäyspaikasta Rekolantielle, mistä kyseinen auto löytyi vaurioituneena ja tyhjänä. Kuljettajaa ei ole toistaiseksi tavoitettu.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?