Yösyöttö siivitti K-Kinon yleisöennätykseen

Petteri Summanen tähdittää kotimaista Yösyöttö-elokuvaa.

Uusi kotimainen Yösyöttö-elokuva houkutti viime viikon torstaina Kangasala-salin täyteen katsojia. Yleisöä on ollut hyvin myös muissa Kangasala-talossa toimivan elokuvateatteri K-Kinon näytöksissä.

K-Kinon neljässä näytöksessä Yösyöttö-elokuvan on nähnyt yhteensä 587 katsojaa. Mahdollisuutta lisänäytöksiin selvitetään.

– Yösyöttö on ollut meillä huikea menestys ja ylipäätään elokuvanäytöksissä on ollut tänä vuonna hyvin katsojia, iloitsee Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen.

– Monipuolisuutta vaalitaan talon kaikessa toiminnassa, myös elokuvaohjelmistossa. Kassamagneettien lisäksi ohjelmistossa nähdään myös pienempiä elokuvia. Jatkossa mukaan tulevat myös oopperaesitykset ja museokierrokset maailmalta, Kotilainen lupailee.

Petteri Summasen tähdittämä ja Marja Pyykön ohjaama elokuva palkittiin viime viikolla parhaan elokuvan palkinnolla Nordic International Film Festivalilla New Yorkissa.

Tuntematon sotilas ensi-illassa perjantaina

Aku Louhimiehen ohjaama Tuntematon sotilas-elokuva nähdään K-Kinossa ensi-illassa tulevana perjantaina. Suosioon varaudutaan kokeilemalla ensi kertaa numeroituja paikkalippuja ennakkomyynnissä. Pälkäneellä Tuntematon sotilas nähdään marraskuun alussa kiertue-elokuvateatteri Filmipyörän toimesta.