Ovilasin rikkonut häirikkö kuljetettiin poliisin hoteisiin

Poliisi kuljetti Pikonlinnan alueella häiriköineen nuoren miehen Tampereelle poliisin säilytystiloihin torstai-iltana. Kangasalan Reumantieltä tuli ensin hätäkeskukseen ilmoitus, jonka mukaan kerrostalon alaovea hakkaa nuorehko mies. Hetken kuluttua ilmoitettiin, että mies oli rikkonut alaoven lasin.

Tapahtumapaikalta tavattiin 1990-luvulla syntynyt vahvasti päihtynyt mies. Hänet päätettiin ottaa kiinni rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi ja kuljettaa Tampereen poliisiasemalle päihtyneiden tiloihin. Poliisiaseman pihalla mies alkoi vastustella voimakkaasti poliisin virkatoimia. Mies saatiin kuitenkin hallintaan ja toimitettua säilytystiloihin. Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa. Vahingonteon lisäksi tapahtunutta tutkitaan virkamiehen vastustamisena.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?