Hopeinen lusikka vie lapset oopperan ihmeelliseen maailmaan

Hopeinen lusikka esitetään Kangasala-salissa kolmesti tiistaina 6. helmikuuta. Kuva: Tarmo Tanttu

Lastenooppera Hopeinen lusikka vierailee Kangasala-talossa tiistaina 6. helmikuuta. Oopperan taikaa koetaan Kangasala-salissa kolmessa näytöksessä. Ensimmäinen näytös kello 10 on suunnattu Kangasalan kaupungin päiväkodeille, perhepäivähoidolle ja avoimelle varhaiskasvatukselle. Toinen näytös kello 11 on avoin kaikille kangasalalaisille viisivuotiaille eli vuonna 2013 syntyneille lapsille ja heidän saattajilleen sekä yksityiselle varhaiskasvatukselle. Aamupäivän konsertit ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua.

Kangasala-talon järjestämässä maksullisessa iltanäytöksessä kello 18 Hopeisen lusikan kolme leipuria riemastuttaa kaikkia musiikin ystäviä ja herkkusuita. Lastenooppera Hopeinen Lusikka kertoo kolmen leipurin tarinan musiikkinaan oopperan vanhoja mestareita: Mozartia, Bizet’tä ja Rossinia.

Päiväkonsertit ovat osa Kangasalan varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen kulttuuriohjelma Kulttuuripyräystä. Tapahtuma järjestetään jo neljännen kerran. Vuosittain viisivuotiaille tarjotaan mahdollisuus tutustua erilaisiin kulttuurimuotoihin. Ooppera järjestetään yhteistyössä Konserttikeskus ry:n ja Kangasala-talon kanssa.