Kirpputori ja käsityöleiri seurakuntatalolla

Pälkäneen seurakunta järjestää kirpputorin Pälkäneen seurakuntatalolla lauantaina 10. helmikuuta kello 10–14. Tapahtumaan voi varata pöydän Paula ”Papu” Elorannalta puhelimitse numerosta 041 5074 134. Pöydän vuokra on viisi euroa, ja summa tulee lähetyksen hyväksi. Seurakuntatalolla on myös myytävänä tauluja edullisesti. Diakoniaväki myy seurakuntatalolla yhteisvastuutuotteita. Paikan päällä palvelee myös kahvio.

Seuraavan viikon lauantaina eli 17. helmikuuta on seurakuntatalolla lähetyksen käsityöleiri kaikille halukkaille. Päivän aikana tehdään pääsiäismyyjäistavaroita askarrellen, virkaten ja kutoen. Osallistujille tarjotaan soppalounas. Ilmoittautua voi Papulle.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?