Hiihtolomalla tarjolla runsaasti leffoja

Coco palkittiin parhaan animaatioelokuvan Golden Globella ja se on kahden Oscarin ehdokas. Kuva: Disney-Pixar

K-Kinossa Kangasalla pyörii hiihtoloman aikana runsaasti elokuvia. 3D-animaatioelokuva Coco valloittaa valkokankaan lauantaina 24.2. kello 15, tiistaina 27.2. kello 17 ja torstaina 1.3. kello 16.15. Tulevana lauantaina K-Kinossa katsellaan myös Fifty Shades Freed. Näytös alkaa kello 17.15.

Kotimaisen Varasto 2-elokuvan näytökset ovat puolestaan lauantaina 24. 2. kello 19.30, tiistaina 27.2. kello 19.15 ja torstaina 1.3. kello 18.30.

Kedi-dokumenttielokuvan vuoro on keskiviikkona 28.2. kello 15 ja lauantaina 3.3. kello 15. Dokumenttielokuva sopii kaikille kissaihmisille, lapsille ja vanhemmille. Istanbulin kaduilla kulkee täysin vapaasti satoja tuhansia kissoja. Tuhansien vuosien ajan ne ovat olleet osa yhteiskuntaa ja ihmisten elämää, jopa olennaisena osana sitä, mikä Istanbulista tekee niin rikkaan ja viehättävän.

Hiihtolomaviikon päätteeksi lauantaina 3.3. ja sunnuntaina 4.3. valkokankaalla nähdään Suuri pähkinäryöstö 2. Lauantain näytös alkaa kello 16.45, sunnuntain kello 15.

Konserttirintamallakin tapahtuu, kun Kangasala-salissa kuullaan Kari Tapio – Sinivalkoinen ääni -konsertti perjantaina 2.3. kello 19. Konsertti on nostalgiamatka edesmenneen laulajalegendan musiikkiin.

Ohjelmaa myös taidemuseossa

Kimmo Pyykkö taidemuseossa vietetään torstaina 1.3. tenavatorstaita. Kello 9–11 pidettävässä taidepajassa rakennetaan hilpeitä kolmiulotteisia veistoksia, joissa esineiden käyttötarkoitukset menevät nurin kurin. Yhdessä keksitään uusia tarinoita yhdistelemällä esineitä ja materiaaleja yllättävillä tavoilla ja saadaan valmiiksi esteettisiä esinekoosteita, veistoksia, taiteilija Reijo Hukkasen tyylillä. Taidepajan ohjaa museolehtori Heini Järvinen.

Lauantaina 3.3. Reijo Hukkanen on taidemuseon taiteilijatapaamisessa.  Museolehtori Heini Järvinen jututtaa taiteilijaa alkaen kello 13. Reijo Hukkasen Luontopolku -näyttely koostuu pääosin Hukkasen tuoreista, 2017 vuonna syntyneistä veistoksista ja esinekoosteista. Näyttely on esillä Kimmo Pyykkö -taidemuseon kahdessa kerroksessa.